لوگو فیلیکو موبایل

فیلیکو

Filiko.ir

جارو شارژی بهتره یا جارو ایستاده؟

جارو شارژی بهتره یا جارو پرتابل؟

یک جارو دم دستی میخوام. چی خوبه بخرم؟

جارو برقی وسیله ای حیاتی برای تمیز نگه داشتن فضای خونه ست. اما وزن سنگین جارو برقی ها و دردسرهای وصل کردن لوله تلسکوپی و لوله خرطومی و… ما را از استفاده ازین جاروها خسته میکند. جارو شارژی و جارو پرتابل هردو پاسخی به نیاز ما به یک جارو سبک و دم دستی بود. ولی واقعا کدومشون بهتره؟ تو این مقاله به صورت کامل به این موضوع میپردازیم و سر آخر به پاسخ دقیقش میرسیم.

فیلیکو لوگو آبی

سایت رسمی فیلیکو

مرجع اطلاعات تخصصی لوازم خانگی

تقابل جارو ایستاده و جارو شارژی
فیلیکو لوگو آبی

سایت رسمی فیلیکو

مرجع اطلاعات تخصصی لوازم خانگی

دغدغه ای که امروزه برای تمام خونه ها وجود دارد، وجود یک جارو دم دستی و راحت و سبک برای جارو کردن و استفاده های سریع است. در واقع، جارو برقی های خوابیده، وزن سنگین و دردسرهای زیادی دارند.برای هر بار استفاده، باید لوله خرطومی و لوله تلسکوپی آن را وصل کرد و آنها را دنبال خود کشید که خانم ها از استفاده مداوم آنها خسته میشوند.
با وجود این مشکلات، طراحان و متخصصان به فکر طراحی مدل های جدیدی از جاروها افتادند که سبک و حالت ایستاده داشته باشد تا کار با آنها آسان و بدون فشار به پشت و زانوها باشد.

اولین پاسخ به نیاز جارو سبک

برای اولین بار در سال های ۱۹۳۰ شرکت داسلر یک مدل از جاروبرقی ها را طراحی کرد که حالت یک تکه و ایستاده ای داشت که کار را تا حدودی برای کاربر راحت میکرد. این جارو برقی ها با برق مستقیم کار میکردند و دقیقا موتور سنگین جارو برقی ها روی آنها سوار بود. همین مشکل وزن سنگین، باعث میشد که دست و بازوهای کاربر را بعد از چند دقیقه استفاده خسته کند.

ورود جارو شارژی ها

خوبی و بدی های جارو شارژی

شرکت های اروپایی به فکر آپدیت این محصول افتادند و برای اولین بار جارو شارژی را طراحی کردند که با باتری کار میکرد و دیگر نیازی به اتصال به برق شهری نداشت. نقطه قوت باتری این بود که دیگر شعاع کاری نداشت. و کاربر در هر مکانی که دوست داشت با دستگاه کار میکرد. اما به مدت خیلی کم!

به روایت دیگر، آوردن باتری به دنیای جاروها، یک خوبی داشت و هزار بدی.
در واقع باتری با اینکه در ظاهر و شعاع کاری محدودیت ها را برداشت؛ اما یک مجموعه محدودیت های دیگر را اضافه کرد: باتری محدودیت مکش را به دستگاه ها اضافه کرد و توان مکشی جاروها را به شدت، با افت مواجه کرد و هر چقدر هم از عمر آن جاروها میگذشت، مکش آنها کمتر و کمتر میشد.
همچنین، باتری ها طول عمر دارند. به طوری که بعد از یکی دو سال استفاده از این جاروها، باتری آنها تحلیل می رفت و نیاز به تعویض پیدا میکرد. که حتی بعد از تعویض هم، دیگر آن جارو، کارکرد اولیه اش را ارائه نمیداد. همچنین این جاروها، به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کار میکردند و بعد از اتمام شارژشان، به ۲ الی ۳ ساعت شارژ کردن نیاز داشتند که برای کاربران و خانم ها بسیار کسل کننده بود.

ورود یواشکی دوباره جارو های کوچک سیمی

تمامی این مشکلات، دوباره شرکت های لوازم خانگی را تشویق کرد تا به دنبال راه حل بگردند. چندین نسخه آپدیت شده از نسخه قدیمی جارو داسلر تحت عنوان شرکت های مختلف تولید و عرضه شد. اما همگی چهار ایراد اصلی داشتند:

  • وزن سنگین آنها
  • موتور پر مصرف و مکش پایین
  • طول سیم 4-5 متری با شعاع کار بسیار کم
  • فیلترینگ ضعیف و عوض کردن آن به مدت هر 3 ماه یک بار (هنگامی که کاربر عوضش نمیکرد، موتور گرد و غبار میگرفت و نیم سوز میشد و نیاز به تعمیر پیدا میکرد)

بازگشت مقتدرانه جارو ایستاده ها

این بار بهتر از همه...

در نهایت شرکت داسلر آخرین نسل از جاروهای ایستاده را معرفی کرد. متخصصان این شرکت در این نسخه از جاروها، همان نسل اول جاروهای ایستاده را آپدیت کردند.
باتری را دوباره حذف کردند و دوباره سیم اتصال مستقیم به برق را برای آنها تعبیه کردند که دیگر محدودیت در مکش وجود نداشته باشد و طول عمر این دستگاه همانند جارو برقی های سنگین باشد.(یعنی ۱۰ الی ۱۵ سال طول عمر)
در این آپدیت متخصصین، وزن موتور جاروها را تا آخرین حد توان کم کردند. به طوری که حتی از جارو های شارژی سبک تر شدند. با این حال مکش آنها دقیقا به مانند جارو برقی های سنگین است و مکش بالایی را در اول تا آخر کار از خود نشان میدهند.

اما آیا تمامی جارو ایستاده های داخل بازار مثل هم هستند؟

قطعا خیر؛ چیزی که مهم است سال ساخت این جارو ایستاده ها است. در آخرین سری مونتاژ آنها به یک مجموعه نکات دقت شده است که هم مکش و هم طول عمر دستگاه را بهتر میکند. برای مثال توی اخرین سری جاروهای ایستاده شرکت داسلر تحت عنوان “مورگان” طول سیم را تا ۱۲ متر افزایش دادند که به نسبت سری های قبلی که ۳ الی ۴ متر بودند شعاع کار خیلی بالاتری داشته باشند. و حتی سیستم فیلترینگ Hepa13 برای آنها قرار داده شد که هم موتور نیم سوز شدن و خراب شدن نداشته باشد. و هم اینکه بعد از جارو کشیدن گرد و غبار روی وسایل خونه نشیند. حتی وزن این جارو ها در اخرین سری سبک تر شد و مکش آنها خیلی بهتر شد. برای خرید این جارو ها میتوانید از طریق لینک زیر اقدام کنید:

جارو ایستاده داسلر مدل مورگان وان

بهترین جارو ایستاده موجود در بازار ایران

6,500,000 تومان

برای مشاوره کامل خرید جارو پرتابل یا جارو شارژی با شماره 09184888647 تماس بگیرید.

منوی دسته های خود را در هدرساز -> موبایل -> منوی اصلی موبایل -> نمایش/مخفی -> انتخاب منو، تنظیم کنید.
سبد خرید
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.